mandag 3. oktober 2011

Endelig på blogg igjen.

Nå er jeg på blogg igjen.  Det har vært noen, hvordan skal jeg beskrive det, rart dager etter Charlie sovnet inn.  Jeg synes det har vært tomt å komme hjem fra jobb. Og savner en liten luftetur på kvelden før jeg la meg. De rundt meg har vært flinke til å dra med meg ut på tur hver dag. Og i helgen har jeg jobbet så jeg slapp å tenke på hva jeg skulle finne på. 

Jeg har flere prosjekter på gang her hjemme, men tiltakslysten har ikke vært til stede. Jeg har et gammelt vindu jeg skal gjøre om til skap. En gammel klokke som skal gjøres om til et lite skap. Og jeg har mange små ting som jeg skal bruke decoupasje på. Og jeg skulle for alt få vasket vinduene.

Jeg vet jeg sa jeg skulle vente en stund med ny hund, men jeg har begynt å se meg etter en ny bestevenn. Det eneste jeg er sikker på nå er at det skal være en tispe.  Nå har jeg hatt to hanner og har lyst til å prøve ei tispe nå. 

Dette var bare kort fra meg nå. Kommer kanskje litt mer senere.

 023

Noen hundebilder blir det om dagen.

Ha en fin uke alle sammen!

9 kommentarer:

 1. Dette lover bra, Nina! Charlie blir ALDRI glemt, og jeg er så glad for å ha blitt kjent med dere - det er takket være ham, det!
  Skal bli spennende å følge deg videre, lykke til. Du må ta bilder av opp-pussingsprosjekta dine, slikt liker vi ;)

  Vindusvasken har jeg nylig tatt - hehe ;)
  Trøsteklem fra meg...

  SvarSlett
 2. Det var koselig å høre fra deg igjen! Charlie gutten blir aldri glemt!!!
  Skal bli artig å følge med p oppussing av møbler og div hos deg! Bilder får vi sikkert se seinere!!!
  Så får jeg spørre deg som gar greie på hage, er det sant at løvet er bra gjødsel for hagen. Tror ikke jeg får raka det i år!!
  Ha en fin uke videre!!!!

  SvarSlett
 3. Godt og se at du ikke forsvinner fra bloglandia :-) Og jeg er IKKE overrasket over at du har begynt å se etter ny hund heller ;-)Men tomt er det hos deg nå, det er jeg helt sikker på. Fordelen med det er jo at du faktisk har muligheten til å se deg om etter en ny hund. Aldri galt at det ikke er godt for noe. Det er faktisk sant...

  SvarSlett
 4. Hverdagen er fattigere og mindre fargerik uten en firbeint bestevenn å dele alt med, så den skjønner jeg godt. Og ting tar tid. Godt at du har flotte folk som drar deg med og stiller opp rundt deg:)

  SvarSlett
 5. Velkommen på ny blogg, Nina! Selvom Charlie er borte vil vi jo ikke miste deg her i bloglandia.

  Jeg tenker stadig på deg og Charlie, men synes det er godt å vite at du allerede når ser fremover. Det skal bli spennende å følge din vei for å finne en ny bestevenn.

  Gode klemmer herfra!!

  SvarSlett
 6. Koselig å ha deg tilbake Nina, og jeg venter i spenning på hvilken firbent rase du bringer hjem i huset ditt etterhvert. Gleder meg allerede til å følge deg her på bloggen :) Klem

  SvarSlett
 7. Så kjekt at du fortsett med blogginga :) Eg kan godt skjønne at det føles tomt i heimen, så eg forstår at du ser deg om etter ein ny firbeint.. Sånne hundegale som oss klarar oss ikkje utan hund i huset vettu :) Eg klarar iallefall ikkje å forestille meg ein hundefri heim! Er spent på å følgje med bloggen din vidare, og så er eg einig med Nøve: du må legge ut bilder av prosjekta dine :)
  Klem!

  SvarSlett
 8. Fikk kommentert på prøve bloggen, å denne først nå.
  Klem

  SvarSlett
 9. Så gøy at du fremdeles er her inne i "bloggverden", var egentlig litt redd for å miste kontakten vi har her.(selv om jeg har vært veldig slapp her inne selv da :(
  Så kjenner vi jo hverandre siden vi har snakket og sett hverandre i livet utenfor også ;)

  Lykke til videre med dine prosjekter og ikke minst med din søken etter en ny firbente venn.

  SvarSlett