søndag 9. oktober 2011

Dette er YLVA!

 

004

Ylva er ei tispe på 1,5 år.  MYE valp i henne ennå. Så her i huset er det moro.  Hun må sjekke alt med munnen. Ute spiser hun det meste så jeg må passe godt på hva hun får i seg. Hun følger meg overalt og så fort jeg reiser meg fra sofaen så er hun på pletten, “skjer det noe"?” .

Hun har jo gått i flokk og har ikke vært alene før.  Det blir treningen nå. Hjemmealenetrening!  Og så skal jeg begynne å klikke henne. Det er hun ikke vant til, men hun er et matvrak så det kommer nok til å gå bra.  Hun er trygg og glad-glad.  Etter en dag her ser det ikke ut som hun har bodd et annet sted.  Hun elsker William og Andrea allerede. De var jo velkomstkommite når jeg kom hjem med henne i går.  Jeg var redd det ble litt mye, men nei….hun fotfulgte ungene hele ettermiddagen med halen logrende. Det går hele tiden. Dette er ei skikkelig logrejente.

006

Alle lekene etter Charlie er dratt ut og undersøk. Veldig flink til å leke med seg selv og hun trives veldig godt ute. Ikke noe bjeffing og bryr seg ikke om folk som går forbi.

008

Dette er jo en rase som må klippes litt, ører og hals.  Så nå må jeg lære og da har jeg jo Heidi. Hun har jo erfaring fra cockere som hun har hatt til utstilling før. Hun bør nok også klippes litt om vinteren på labber og haser. Men vi for se, jeg har jo bare hatt henne en dag.

011

De første dagene blir det nok mye oppdateringer her for at oppdretter skal få følge med.  De er spent på hvordan det går med oss.  Ikke har jeg erfaring med springer og ikke har de satt bort ei tispe så gammel før. 

024

Jeg sa Ylva var et matvrak, må nok jobbe litt med den tiggingen.  Ungene vil nok spise litt selv inni mellom, haha.  Kirsti er blitt helt overveldet over hvor fin hun er både utvendig og innvendig.  Dette er en rase hele familien har sansen for. 

Kommer nok masse bilder etterhvert. Dette var litt fra oss etter en dag i det nye hjemmet til Ylva.

Ha en fin uke!

10 kommentarer:

 1. Fiiiine Ylva:))))
  Aida og jeg gleder oss til mange flotte turer sammen med dere!

  SvarSlett
 2. Sååå kjempekoselig,Nina :))) Jeg er så glad på dine (og Ylvas) vegne :) Gleder meg til å høre mer - mye mer. Og her er det en som gleder seg innmari til å få treffe henne, kan du tro!!!!

  SvarSlett
 3. Ei NYDELEG jente du har fått i hus! ...det at ho er eit matvrak er jo berre positivt i treningssamanheng - så er det lett å bestikke ho til å gjere det ein vil :) Det er så kjekt å høyre at alt går bra så langt, og eg sitt her og smilar for meg sjølv og er SÅ veldig glad på dine vegne! Gler meg allereie til neste oppdatering! :)

  SvarSlett
 4. Dette er det beste jeghar lest i hele dag!! jeg er så innmari glad for at du valgte å få deg en ny hund - og du kommer sikkert til å like at det er ei tispe denne gangen. (Jeg sverger litt til tisper....:-O)

  Vakre vakre Ylva - og så fint navn ho har! Dette blir moro, Nina, og jeg gleder meg til å høre mere....

  Vi hadde amerikansk cockerspaniel da jeg var jentunge, og at det er fine hunder, er det ingen tvil om. MEN de må nok kammes mer enn lapper og islenninger :-):-):-)

  Kos dere masse!!

  SvarSlett
 5. Vakker jente med flott navn! Gleder meg til å følge dere videre :-)

  SvarSlett
 6. Takk, alle sammen! Vi koser oss meed ovnen i kveld. Hun ligger å sover søtt ved siden av meg.

  Nøve, kommer snart! Må skifte til vinterdekk først. :)

  SvarSlett
 7. Så artig at du fikk deg en hund!! Og vilken hund!! Vakkre Ylva!! Blir morro å følge dere!! Gleder meg til å hilse på henne!! For jeg regner med at det får vi til en dag!! Ha en fin uke!!! Jeg tar en tur til litt varmere sted en uke!! Skal besøke svigermor i Torrevieja!!

  SvarSlett
 8. Så bra,Nina! Gratulerer med en nydelig Ylva jente!!!

  Nå blir det liv i huset igjen, masse lykke til!!!

  Blir spennende å følge veien videre!

  SvarSlett
 9. Sååååå godt å høre at du har fått deg en ny hund! Hun både ser og høres ut som ei godjente. Blir spennende å følge med dere videre :-)

  SvarSlett
 10. Gleder meg på dine vegne og ønsker dere alt godt. Livet er ikke komplett uten en firbeint bestevenn ved sin side. Gratulere både til Ylva og Nina, dette ser bra ut:)

  SvarSlett