fredag 24. oktober 2014

Møkka vær!

Det er i grunn greit å ha en blogg å skrive på når det er innevær om dagen.   Og i hvertfall når en har en fridag i dette været. 

Som de fleste har fått med seg så ble det ikke noe jaktanleggsprøve på Bonnie.  Hun ble skadet onsdag før prøven, og dyrlegen sa at vi måtte trekke oss.  Såååå kjedelig!!!!!  Men jeg ble med Karen for det.  Var jo veldig nysgjerrig på prøven og vi hadde jo bestilt overnatning.  Det ble en fin helg på Hemnes.  Med mange flinke spanieler.  Working-hundene var jo i særklasse og da er det moro at “utstillingsspanielen” gjordet det så bra.

056

Her er hele gjengen som besto jaktanleggprøven. 2 workingcockere, 1 cocker, 2 workingspringere, 1 springer, 2 fielder.  Veldig moro å være med på. GRATULERER MASSE, Hanne og Karen! Smilefjes

060

Fra apportprøven var det disse som fikk bestått.  GRATULERER MASSE, Karen! Smilefjes

Selv om Bonnie ble sykemeldt og går med sokk, må vi fortsette å trene og holde oss klar.  Det blir nok ikke nye prøver før til høsten igjen.  Men da må vi være klare. Så denne uka har vi hatt treningsfri.  Mye å gjøre på jobb og Bonnie er sliten.  Vi har satt opp en fast trening i uka, for trening med tanke på jaktanlegg.  Da har vi med cockeren Pepper og eier Birgitte også.  For min del blir treningen  mye apport.  Bonnie må bære and lenger og lenger for å levere.  Og hun må sendes til apportering på lengere avstand.  Og fortsatt litt ubehag ved skudd.  Selv om hun løper til apportering på kommando etter skudd, må hun bli tryggere.

067

Plutselig kom det gående noen elgføtter hjem til oss.  Bonnie var i ekstase. Smilefjes  Ville gjerne spise den med en gang.  STORE bein!!!!  Tenk dette er en fjorårskalv.  De skal bli testet på et blodspor.  Kan være morsomt å se hva hun gjør ved enden av sporet.

Har jo glemt å fortelle om geocachingen.  Nøve fikk meg i gang når jeg var på Bergheim.  I Vestmarka viser det seg å ligge cacher tett i tett.  Men jeg har bare en enkel gratisapp og for å finne dem må man ha en betalingsapp.  Men jeg har prøvd meg på noen andre i nærområde.  Har ikke funnet noen. Trist fjes   Men pga prøven med Bonnie har det ikke blitt tid til å jakte.  Men en artig måte å gå tur på og dette er nok noe jeg kommer til å fortsette med.

056

Dere to venninner har ikke fått mye tid sammen i det siste.  Men nå blir det tid til Aida og Heidi også.  Har jo hatt masse trening til å forberede oss til prøven. Og da har det blitt lite sosialt.  Nå skal jentene få være sammen igjen.  Smilefjes  

060

Og med en liten rapport fra oss ønsker vi alle en riktig god helg!!!!!

2 kommentarer:

 1. Koselig innlegg :)
  God helg til dere!

  SvarSlett
 2. Så kjedelig at Bonnie ble sjukemeldt.

  Med tanke på geocaching er du heldig Nina, det er TJUKT med cacher i Vestfold og Telemark. Jeg har bare tatt noen få av dem. Jeg tror jeg logget 3 eller 4 i Bøkeskauen i sommer, ellers så har jeg tatt en del i Stavern. Og bikkje er veldig fint "skalkeskjul for leting ;)
  Tove

  SvarSlett