onsdag 26. oktober 2011

Adjø Ylva!

Som flere av dere har fått med dere så har Ylva reist hjem til Lillesand igjen. Oppdrettene og jeg hadde jo en gjensidig avtale om prøvetid og de orket ikke mer uten “jenta” i huset.  Savnet ble for stort og så kom dette med hjemmealene-problemet inn. Hun er nok ikke hunden som trives alene. Det slet jeg masse med og Ylva slet også med det.  Så det er i grunn greit at det skjedde så tidlig.  Jeg hadde jo ikke hatt hun mer enn i 14 dager.

017

Ylva tok oss med storm og reiste stille og rolig i sammen med sin “pappa” som kom og hentet henne. Hele familien forelsket seg i henne og de snakker stadig om henne. For meg var det en veldig ny rase, både av gemytt og utseende. Jeg har alltid vært mest sjarmert av hunder som er noen pelsdotter.  Ylva har nok omvendt meg for med springeren så har jeg tenkt veldig fornuftig og tenkt mer på hva som passer meg og ikke så mye utseende. Og når halen bare går i ring av glede og de litt sørgmodige øynene ser på deg. Ja, da er det lett å falle.

035

Etter Ylva dro så fikk jeg en skikkelig nedtur. Charlie er mer i tankene mine enn på lenge. Og jeg er ikke ferdig med han.  Tårene kommer stadig oftere og jeg tror jeg ikke er helt klar ennå for en ny hund. Ylva kom nok også litt for fort. Så hva som skjer nå?  Ingen ting….. jeg skal ikke ha noen hund med det første.  Ingen kan erstatte Charlie og jeg må vente til jeg får lagt han bak meg før jeg begynner på nytt. Og da tror jeg det blir en valp.  Vet ikke, vet ikke om jeg bør si noe, for hver gang jeg gjør det så skjer det motsatt. 

089

Så nå tar jeg en dag av gangen.  Tara har vært her fra lørdag til i dag. En liten trøst, men ikke det sammen.  Så hun fikk reise hjem til sin mamma igjen. 

Hva mer kan jeg si…….

Ha en fortsatt flott høstuke, det er snart helg!

122

10 kommentarer:

 1. Kjære Nina, jeg føler så inderlig med deg. Charlie var/er go`gutten din og litt min.
  Tenker på ham litt jeg også om dagen, spesielt når vi treffer Issi så går en takke til Charlie, og jeg ser for meg noen av bildene dine, der han hopper og spretter på svabergene på turene deres. Du beskriver sorgen din så åpent og fint Nina. Ta den tid du trenger og det gjør overhode ingen ting om du fabler i vei om ny hund, det er lov og en del av sorgprosessen.

  Klem fra Berit og nuss på nesa fra Ville til deg.

  SvarSlett
 2. Uff da, dette var trist å lese Nina.
  Håper du finner den rette hunden med tiden...
  Klem fra Siss

  SvarSlett
 3. Så leit det var at Ylva dro hjem til oppdretter igjen. Det blei nok tomt og stille hos deg nå :-( Men det positive er jo at du har fått bli kjent med enda en hund og rase. Fått nye erfaringer som er gode å ha med på veien fram til en ny hund. For jeg er ganske sikker på at det kommer en ny hjerteknuser inn i ditt hjem :-) Alt til sin tid.Charlie vil alltid ha sin egen spesielle plass i hjerte ditt (du har nok en krok for den andre som jeg ikke husker navnet på også)og så er det god plass til flere der :-)Tenker på deg.

  SvarSlett
 4. Fine bilder Nina,trist at de ville ha henne tilbake. Det er ikke så lett for en voksen hund å være alene hjemme hvis man ikke har trent på det (det vet jeg alt om mht Arja nå når Honey er borte). Men denne gangen trener jeg iallfall. Så det hjelper. Ta deg nå god tid :) Og god klem.

  SvarSlett
 5. Dette var utrolig trist for deg Nina! Ylva både så og hørtes aldeles nydelig ut.

  Helt sikkert lurt å vente litt og ta tiden til hjelp, du vet selv når tiden er inne.

  SvarSlett
 6. Så trist! De virka jo som ein perfekt match! Men det er jo som du seier; at du ikkje er over Charlie, og det kan nok sikkert vere lurt å ta tida litt til hjelp før ein får ny hund i hus. Du kjenner det nok når tida er inne! Håpar du finn den rette hunden neste gong :)

  Klem frå meg og Heino

  SvarSlett
 7. Jeg syns dette var så trist, at det blei vanskelig å kommentere... Syns Merethe sa det så bra på FB; det finns mange skjær i sjøen, og du møtte på ett av dem. Sorry Nina! Jeg er så lei meg på dine vegne. Du er liten og tøff, og veldig fornuftig, og vet at livet går videre. Og noe har man jo lært av dette også.
  Lykke til videre! Stor klem.

  SvarSlett
 8. Synd at dette ikke gikk Nina!! Føler med deg nå. Det er ikke alltid at ting går som vi vill.

  Ha en fin helg!!

  klem fra meg

  SvarSlett
 9. Skjønner godt hvordan du har det i sorgen og savnet av din beste venn, Charlie.

  Det går ikke en dag uten jeg tenker på Chicko.

  Så skulle søte Ylva ikke bli din hund.
  Tenker på deg, Nina! Klem

  SvarSlett
 10. Kjære deg!

  Dette hadde jeg ikke fått med meg, men så har jeg vært ualminnelig slapp med å besøke blogger den siste tiden... *skjerpe-seg* :-)

  Skjønner godt at minnene etter Charlie strømmer innover deg. Dere var så skjønne sammen!

  Leit at Ylva reiste hjem, men som du og andre sier her, da har du fått prøvd ut en annen rase og tenker kanskje annerledes neste gang? Uansett en berikelse, på godt vondt...

  Ta deg tid til å sørge og savne, kjære deg. Brått en dag så har du kanskje en ny firbeint venn. Hvem vet, kanskje det blir en ilder!?!? :-)

  Go'klem fra meg og nuss fra Balder

  SvarSlett