søndag 17. mars 2013

Tara!

Fant ut jeg måtte skrive noen ord om Tara og at hun har vært på ferie her i 8 dager. Smilefjes 

095

Tara har ikke vært her siden sommeren i fjor.  Og Bonnie som er så usosial med andre hunder, synes det var kjedelig å dele meg med noen.  Hun er jo en skikkelig mammajente.  Selv om hun ikke viser det med å gjøre noe, så lyser det ut av øynene hennes.  Tara er pysete med større hunder og Bonnie er Bonnie. Dette ville bli 8 morsomme dager. 

111

Vi benyttet hver ettermiddag til å reise til kyststien for slipp nå før båndtvangen setter inn.  Og ja, de fant ut av hverandre.  Bonnie satt den første kvelden og glodde stygt på Tara. Dagen etter tror jeg hun gav opp.  Og når jeg kom hjem fra jobb kom begge glade å møtte meg.  Da fant også Tara ut at Bonnie ikke var så skummel.  Når de kom ut i hagen da og skulle tisse, begynte Tara og hoppe opp på Bonnie for å leke. Og Bonnie var med, i hverfall litt.  Og jeg var strålende fornøyd.  De fant ut det gikk fint å dele meg.  Jeg satt hver kveld med en hund delvis på fanget og sofaen og en i sofaen ved siden av meg med hode i fanget.  Dette har vært kos. Smilefjes 

119

Bonnie fant ut at hun ikke mistet status i hjemmet og da var hun fornøyd.  Tara spiste godt om kvelden. Frokost ville hun ikke ha. Tørrforet til Bonnie var ikke bra nok og jeg slet med å få henne til å drikke.  Helt til jeg fant ut at hun drakk om natta.  Og jeg fant ut mye disse dagene. Jeg er heldig som har Bonnie, hun kan jeg bare slippe ut i hagen, ut til bilen og sånt, Tara måtte ha bånd på hele tiden.  Det er veldig praktisk å ha en hund som Bonnie. Tara røytet når hun var her og ja, det er stor forskjell på de rasene. Jeg har helt glemt disse dottene.  Nå som Tara har reist hjem, savner jeg henne.  Det var skikkelig kos med to hunder disse dagene. Smilefjes 

146

Et veldig utydelig bilde av Bonnie, men måtte ha det med.  Midt i hoppet! 

034 - Kopi

029

Måtte bare ha med et par bilder av fuglehunden Bonnie. Smilefjes  Ikke ofte hun er så iherdig, det er spor som er hennes store glede her i livet.  Hun går spor etter katt, hare, rev, rådyr og ellers det meste.  Jeg gleder meg til snøen forsvinner så vi kan begynne med spor igjen.  Og nå er vi fler som vil komme sammen. Det skal bli fint. Da er det nye som legger spor, litt vanskeligere.

046 - Kopi

Snuppa mi, så glad og snill. Smilefjes 

Hverdagen er den samme her, ikke noe spesielt har hendt siden forrige innlegg. I hvertfall ikke noe jeg vil skrive om. Smilefjes som blunker  Jeg fikk med meg utstillingen i Sandefjord og NSKs utstilling på Stathelle.  Her følger vi med på onkelen til Bonnie, Oscar. De er jo så like at det er skummelt, både av utseende og væremåte. De mangler leke-genet begge to.  Begge har den gode lettstelte pelsen som ikke lager noe knuter. 

Ellers så har jeg sett på litt kurs i sommer i Sverige.  Forskjellige sporkurs som er både i helger og uker.  Tror ikke det blir noe i år, men jeg har veldig lyst til neste år.  Og til neste år blir det familieferie til Italia med hele gjengen. Grøss og gru!!!!!!!!!!!!!  Er ikke klar for den flyturen ennå.  Godt jeg har tid på meg. 

Til slutt må jeg bare si at jeg følger med alle bloggene selv om jeg ikke er god på kommentere.  Og jeg ser at det mange som leser her uten å kommentere.  FB har nok overtatt mye og det er vel litt enklere der også.  Men dette er jo litt kjekt å ha å gå tilbake til senere.  Jeg er innom Charlie sin blogg inn i mellom.  Det var en utrolig fin tid som jeg savner.  Rart hvordan det blir når en velger en annen rase. Merkelig hvordan folk oppfører seg.  Hundemiljøer er noe rart no.

I MORGEN ER DET MANDAG, JIPPI!!!!!!!!!!!!!

HA EN FIN UKE! Smilefjes 

 

 

 

8 kommentarer:

 1. Så fin blog du har fått laget.
  Og så fantastisk flotte bilder du får tatt av både hund og natur.
  Tara er da en søt liten hund og Bonnie var flink å akseptere den lille. Ikke bare bare å skulle dele mor. Godt det gikk så bra.
  Er det helt fri for is og snø på kyststien? her har vi hatt så mye isete veie og skogen er ikke tilgjengelig, da det ikke blir brøytet vei der.

  Koselig med blog, å jeg leser og følger med, men er ikke flink å kommentere og ei heller få skrvet på egen blog, må li`som ha noe å fortelle.
  Ha en fin uke!

  SvarSlett
  Svar
  1. Inger, det er kommet snø nå. Så kyststien er ikke snøfri lenger. Det har vært bra der, bare veldig isete stier inne i skogen. Nå er det enda verre. Kan ikke se hvor isen er.

   Slett
 2. Koselig med et innlegg igjen. Masse flotte bilder. Og det ene med Bonnie midt i hoppet var skikkelig stilig, tøft eller artig, vet ikke helt hva det var.

  Mandag = jippi. Hmmm den var ny :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Må jo være positiv, Tove. Derfor jippi-mandag. :)

   Slett
 3. Flott å se du holder bloggen ved like :)
  Det var mange flotte og vårlig bilder her, men mars og april er lunefulle. Gleder oss til spor-trening igjen, vi også.
  Hva slags planer har du for i år - blir det ingen kurs??? -det er vel ikke lenge før du har en hund til, kanskje..? Bonnie takler jo det meste, ho :)

  Ha en finfin mandag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har sett etter kurs hos Hilde og hos Nina i Kongsberg. Men ikke noe som passer oss har dukket opp. MEN ikke for sent ennå. Det kan jo dukke opp noe. En hund til...hmm....jeg smaker på den. :)

   Slett
 4. Så bra at hundane gjekk overeins til slutt! :) Kjempefine bilete forresten, og spennande å høyre at de skal på sporkurs. Kunne også tenkt meg det, men har liksom aldri komme så langt... eg trente litt spor med Heino på egen hand då han var litt yngre, og det passa han veldig godt. Han tar det veldig lett, så eg burde vel kanskje vore litt meir aktiv på den fronten. Men det er litt kjekkare å vera med på organisert sportrening, og eg har ikkje nokre kontaktar for augneblinken! :(

  Eg må innrømme at eg er svært lite aktiv på FB, så eg føretrekk nok å lese bloggar i staden! No har eg jo vore litt fråverande innpå her det siste året, men eg har merka at eg alltid kjem tilbake til slutt :) Og det er alltid kjekt å lese din blogg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, akkurat det har vært problemet her også, Kristina. Det å ha en organiset trening. Nå ser det ut som vi er fler på samme sted som trener spor hver for oss. Vi har laget en FB side og sier i fra når det passer for oss å trene. Da for vi se hvem som hiver seg på. :)

   Slett