tirsdag 21. august 2012

NOEN ORD FRA MEG!

Nååååå er det lenge siden. Jeg skvatt litt når jeg så datoen på bloggen.  Trodde ikke det var så lenge siden.  MEN her er jeg igjen!  Lever gjøre jeg og det veldig godt.  Etter så lang tid er det vanskelig å begynne. 

019 (5)

Bonnie, kosejente!

Siden sist har Bonnie ikke forandret seg så mye. Nå ser det ut som hun har bodd her bestandig. Hun er min trofaste følgesvenn og der jeg er, er Bonnie. Hun kan gå løs stort sett overalt.  Hun er flink til å bruke nesa og vi legger stadig litt blodspor.  Nå sammen med Grete, eieren til Chico.  Vi koser oss sammen i skogen med hundene. Vi har med kaffe og noe attåt.  Og når jeg var på ferie var Bonnie hos dem og når de var på ferie var Chico hos meg.  Springeren gjør mere av seg ute og du merker mere at du har to stykker. Veldig moro når det er to, men helt greit å levere han fra seg igjen.

160

Der jeg er , er Bonnie!

Jeg har brukt litt av sommeren til å legge nytt verandagulv. Det gamle var 30 år nå og det var på tide. Når jeg plutselig en dag tråkket nesten igjennom, da dro jeg å kjøpte nytt.  Så har de fleste bedene i  hagen blitt plantet om for å fjerne noen blomster på enden av tomta. Der skal vi begynne på våren å utvide plattingen vår og lage en pergola.  Og så kommer det ved i disse dager. Den skal flyttes og stables. Her er det nok å gjøre. Men siden helsa er så som så, tar jeg litt av gangen.  Etter den berømte slangen jeg hadde i våres så ble det konstatert magesår, 2 stk, og mellomgulvsbrokk. Og litt til…. bagateller. Smilefjes med åpen munn Nå trener jeg bare 1-2 ganger i uka, det vil si når jeg kommer i gang ordentlig etter ferien.

008

Endelig i gang, glad verandaen ikke er så stor.

Ny bil måtte kjøpes på forsommeren. Da hadde Lagunaen blitt dårlig.  Den ble solgt for en billig penge og en Toyota Avensis kjøpt inn.  Diesel denne gangen, merket det når jeg kjørte Sverige i ferien.  For vi tok en liten tur til Ullared i ferien. Jeg har en kusine som bor i Grebbestad og når vi skulle være på tur noen dagen så dro vi først ned for å oppleve shopping. Jeg kan bare si at jeg er ferdig med shopping for 1 år framover. Smilefjes med åpen munn  Så besøkte vi kusinen min på vei hjem. Vi var heldig med været og koste oss masse. Smilefjes med åpen munn 

005

Hytta vi leide i Varberg.

I juni skulle Bonnie og jeg til Nøve å være med på sporkurs. Det stoppet seg elegant når Bonnie begynte løpetiden sin og bilen streiket samtidig.  Det synes jeg er så synd at jeg gikk glipp av. Jeg beregnet løpetiden hennes i slutten av juni, men dama ville ikke vente. Og så var jeg på utstillingen i Sandefjord å fikk snakket litt med begge Sissel`ene. Det var veldig moro. Men jeg kom litt sent pga av de som satt på med meg. Og gikk glipp av finnene i ringen. Alle var på vei hjem når jeg kom. Det var synd. Skulle jo ha snakket litt med Inger og Gry Viola.

006 (3)

Fra et av spora som Kirsti la for oss.

Ungene vokser og gror. Jeg har sagt til William at han må slutte nå.  Han passer på sin søster og er så veslevoksen nå. De er veldig forskjellig, William er moroklumpen vår, bare glad og hører på alt som blir sagt. Andrea er ei bestemt frøken. Hun skal ha viljen sin og gjerne i går… hører hva du sier, men vet ikke helt om det passer og gjør som hun vil.  Når jeg skriver dette nå så ser jeg at det er vel litt sånn oppdrettere sitter å ser på utviklingen av valpene. En morsom sammenligning. Smilefjes med åpen munn

061

021

Ungene synes det var stas når jeg passet Chico. Han leker med dem, det synes ikke Bonnie noe om.  William brukte hele tiden på å kaste leker og Andrea synes Bonnie var bedre. Hun er ikke så stor som Chico. Og neste helg kommer han igjen. Smilefjes med åpen munn 

124

Chico er en badeand og hopper ut så fort han ser vann. Bonnie holder jeg på å tilvenne vann. Hun unngår vann så langt det er mulig. Det er en liten kamp bare hun skal i dusjen. Det er moro å ta bilder av han når han svømmer og hopper i vannet.

079

Her prøver Chico å overtale Bonnie til å bade.

145

Ei lita jente og en stor gutt!

Hva mer har skjedd i det siste????   Jeg er jo snart ikke innom bloggene mer heller. Enda godt noen linker dem på FB. Nå har det vært moro igjen å gå innom for å se i fra Biri og andre samlinger.

004

Må jo ikke glemme Aida-jenta. Aida og Bonnie har ikke helt funnet ut av det med hverandre, men det er ikke sånn at det er noe bråk. De går bare hver for seg på tur. Ikke noe leking eller springing sammen. Kanskje de er så forskjellige i forhold til rasene???? Heidi og jeg går fortsatt tur sammen. Nesten hver dag. Og så trener vi sammen.  Heidi har bare ikke den samme interessen med spor. Så da reiser jeg til Tjølling og Grete med Chico. 

156

Snille, gode, trofaste, vimsete, stae, enkle Bonnie har virkelig funnet seg til rette hos meg. Og jeg synes jeg har det kjempefint med henne.  Etter noen grusomme mnd i vinter så har jeg endelig landet. Smilefjes med åpen munn 

KLEM TIL ALLE DERE FRA NINA OG BONNIE Rødt hjerteRødt hjerteRødt hjerte

20 kommentarer:

 1. Så bra at du har landet Nina:-)
  Koslig at du blogget litt igjenn. Ser ut som du og Boonie har funnet tonen. Så får vi håpe at det blir flere blodspor hos Nøve. Slik at du får deg en tur dit.
  Ha en fortsat fin etter sommer:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, Sissel. :))) Håper det blir en tur i høst. :)

   Slett
 2. Såååå moro å lese litt om dagene hos deg igjen Nina. Veldig leit å lese om den dårlige helsa di :( Håper du snart er helt bra igjen. Forøvrig så var det bare koselig lesing og flotte bilder :-)
  Jøje meg så store ungene har blitt! Er det mulig??

  SvarSlett
  Svar
  1. Tove, helsa mi gjør ikke så mye av seg. Jeg har aldri gått sykemeldt. Så det er ikke så ille. :)

   Vi sees vel?

   Slett
  2. Ja, håper det Nina :-) Men huset er ikke lenger "ledig" så da blir det bare dagsturer og da er det straks "lenger til Hagalia".

   Slett
  3. Oj, er ikke huset ledig mer? Da blir det litt vanskeligere. Det skjønner jeg. :) Vet aldri, vettu!!!!!

   Slett
 3. Hallo! Koselig å høre fra den kanten åsså! ( er vel ikke jeg den rette til å si men....)
  Kjekt når det blir lagt linker på fb for da trenger jeg ikke å bevise at jeg ikke er en robot!! He-he....
  Lurer i grunn på hvor den sommeren ble av som skulle komme. Det lille vi har hatt av sommer gikk veldig fort over. Terje har sagt at han ikke skal ha ferie mer i juli mnd!!
  God bedring med helsa så snakkes vi vel i løpet av høsten!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Sommeren bare forsvant her, nå satser jeg på en fin lang høst. :)))
   Holder med Terje. Ikke ferie i juli.

   Vi snakkes!

   Slett
 4. Så godt å "høre" at du har det bra, det ser jo ut som om du virkelig har fine dager med en vakker og god følgesvenn! Så koselig at det har fungert så godt, heldige er dere begge to.

  Ille med helsen, men så lenge det lar seg leve med, kan man vel ikke annet gjøre. Da får man fokusere på de ting i livet som gleder en.

  Håper vi ses på et hjørne!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tenk, sist jeg så deg var dagen før jeg skulle hente Bonnie. Da var jeg spent. :)

   Ikke så ille med helsen min. Det bare er der. Som du sier, dette kan en fint leve med uten store plager. :)

   Skal finne det hjørnet en dag. :)))

   Slett
 5. Dette var ett kjempekoselig innlegg, har lurt litt på hvordan det går med deg og Bonnie. Hun høres bare herlig ut denne frøkna de og sine egne sære egenskaper det må de ha ;D Jeg ble mildt sagt overraska da jeg så bildet av barna, må ha hengt med lenge her på bloggen for jeg mener jeg husker at William ble født :)
  Ønsker deg fortsatt god bedring og håper at vi treffes en gang igjen, det var kjempekoselig.

  SvarSlett
  Svar
  1. Du skulle bare ha fått hilst på henne,Anne-Liss! Vi må få til å møtes en gang igjen. Jeg synes vi virkelig hadde samme tonen. :)))

   Slett
 6. Ja, tenk, så lenge siden er det vi så hverandre! Det er jo nesten litt ille!

  Men vi finner et hjørne, jeg husker jeg krysset tær og fingre for at du og Bonnie skulle finne tonen, er så glad for at det ble slik!

  Stine

  SvarSlett
 7. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 8. Masse flotte bilder Nina, Bonnie er jo så vakker! Også så store som barna har blitt! Hjelpes tiden flyr! Håper du blir bedre fort, hørtes ikke noe godt ut det der!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ungene vokser og gror. Det merker vel du også med lille Falk. :)))
   Jeg har det veldig bra selv med mine små skavanker. Ikke noe som har noe å si. :)))

   Slett
 9. Ja hjelpes seg som tida flyr, Nina. På godt og vondt.
  Vi SKAL finne ei helg det passer oss begge i nærmeste framtid. Jeg er spent på å se den nye vaktlista når jeg begynner på jobb på lørdag... Håper det blir noen ledige helger framover!
  Det skal bli moro å se Bonnie gå spor! Ho jobber sikkert anderledes enn lappene :)Du hører fra meg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Håper du kan legget et spor til oss. Spennende å se hvordan hun går når en hun ikke kjenner legger sporet. Venter spent på vaktlisten din. :)

   Slett
 10. Vaktlista var ikke klar :/ Jeg er like spent som deg ;)

  SvarSlett
 11. Nå fikk jeg endelig lest litt mere,på bloggen din. Så moro å høre det går så bra med Bonnie. Hun virker rolig og har så gode øyne, søt og pen er hun også. Så fint dere trener på noe dere begge syntes er gøy.
  Du er flink med hagen , det blir spennende å se, når du får ordnet til våren.
  Med hus og hage er det alltid noe å gjøre, blir aldri ferdig, men tror du koser deg med det.
  Ha en fin høst!

  SvarSlett