fredag 10. oktober 2014

VELDIG LENGE SIDEN SIST.

1509077_779960432015471_928437081350826920_n

Etter mye spam på bloggen rådet Nøve meg til å legge inn ordbekreftelse.  Da var det gjort. Er jeg her inne så kan jeg jo skrive noen ord.  Vet ikke om det fortsetter, det er så mye som har hent siden sist. Og husker jeg alt???  Det er et annet spørsmål. Smilefjes

O006

Tenke, tenke, tenke….. Ja, vi kan jo først og fremst ta hund først.  Og hund= Bonnie!  Hun har gått noen sporprøver. Har aldri kommet meg på blodsporkurs, men prøver er det blitt.  Og etter 4 prøver ble det championat gitt. Smilefjes  Nå har Bonnie det fine navnet  NVCH Ursa Majors Say You Say Me.  Nå er det prøver i Sverige og Finland som venter.  Det for bli til våren. Og så har jeg surret meg inn i Spanielklubben avd. Vestfold.  Der sitter jeg i styret og i bruksgruppa.  Mye moro har det blitt av det. Bl.a. å ha utstillinger,kurs og treninger.  Dette har gjort meg til en meget travel dame, hihi. Smilefjes Nå har jeg gått to kurs med henne i jaktanlegg.  Dette har gjort til at jeg har meldt på Bonnie på jaktanleggsprøve.  Gud, som jeg gruer meg. Dette er vi ikke klar for og Bonnie mangler litt struktur på feltsøket.

002

Bonnie-bølla!  Å stjele mat er noe hun ikke gjør, vanligvis.  Men hvis matmor går i fra handleposen på gulvet, ved siden av senga, og forsvinner ut.  Det kom jo besøk samtidig, ja da tar vi sjansen på at den er til henne.  Innmaten av brødet er godt, ikke skorpa. Tror ikke hun fikk kveldsmat den dagen. For å gå på bord eller kjøkkenbenk gjør hun ikke. Veldig ulik spaniel på den måten. Men en slukhals hvis noe ligger rett foran henne. Eller hvis ungene sitter å spiser. Der prøver hun å stjele. Ellers så har vel dere lest på Fb om historien i bilen hos Heidi???

019

Jeg har det siste året kommet meg til “syden” for første gang i mitt liv.  Det begynte med at dama jeg er BPA for gjerne ville til Spania.  Og da var det gjort.  Vi reiste 3 damer på tur.  Var i Alfas del pi i en uke.  Det er akkurat et år siden nå.  Det var såååå deilig.  Siden det ble så vellykket så ble en ny tur bestilt i februar i år.  Da var det kaldt der.  Gikk å frøs i 10 dager.  Men vi hadde også da en fin tur. Denne gangen hadde vi leiebil og kom oss på mange fine turer i fjellene. Byene Althea, Alfas del pi og en til jeg ikke husker navnet på i farta, ble utforsket  på langs og tvers.  Der vil jeg kalle meg lokalkjent nå. Mye god mat og drikke.

192 

471

Ferien gikk med familien dette året til Italia.  Og her bodde vi først ved Gardasjøen. Fikk besøkt mange byer langs sjøen i de 7 dagene vi var der. Etterpå kjøre vi sørover og opp i fjellene. Der bodde vi i et naturreservat i 3 dager.  De siste 3 dagene var nok de beste.  På bilde over ser dere plassen.  Ikke noe internett, aircondision eller bensinstasjon bort i gata.  Her var det en time til nærmeste by. Dette var varmt og egentlig deilig rolig.

005

I fjor fikk jeg diagnosen kreft på livmora.  Og i løpet av 4 uker etter det ble oppdaget så var jeg operert.  Det gikk slag i slag med undersøkelser og MR før jeg ble operert. Jeg ble operert den ene dagen og hjem den andre. Var egentlig i fin form. Gikk en liten tur med Bonnie samme dag jeg kom hjem.  Så hele juli i fjor gikk jeg sykemeldt. Egentlig en fin tid å gå sykemeldt.  Jeg har vært heldig, veldig heldig. Det ble oppdaget tidlig.  Så dette er historie nå.  Men nå i ettetid sliter jeg med vekten etter dette.  Og huden.  Plutselig fått fjortis-hud. Og lagt på meg masse.  MEN jeg har fått et liv tilbake så for det være som det er.

015

Jeg har vært å hilst på valpene til Arja to ganger i sommer.  Det satt hardt inne å avslå tilbudet om valp fra Bjørn. Hadde så lyst på at det var vondt imagen.  Men fornuften seiret, i hvertfall denne gangen.  De er jo så vakre og det hadde vært moro å hatt en sort ov hvit springer også. Kanskje neste år. Smilefjes som blunker

030

Så har jeg igjen vært på ferie med jobben.  Denne gangen bilferie med hundene.  Bonnie og Hermann bodde i blokk i bilen. Vi hadde en fin tur over Imingfjell og sørlandet hjem.  En liten, fin tur med hundene.  Veldig kjekt å ha en sånn jobb.  Få betalt for å dra på ferie. Smilefjes 

030

Vi har også prøvd oss på Smeller.  Den nye hundesporten som trimmer nesa. Dette gikk utrolig fort å lære og Bonnie skjønte det fort.  Har jo bare prøvd en gang, men Karen har dette hjemme, så dette blir det mer av. Må bare bli ferdig med jakt og sporbiten. Smilefjes

020

Dette er Karen med sin fieldspaniel.  Dette er våre treningsvenner.  Vi trener minst en gang i uka sammen.  Hun er mye mer strukturert enn meg. og Ronja er en veldig fin tispe på 3 år snart.  Hun er norsk og svensk utstillingschampion.  Men nå er det jakt og spor som gjelder for denne tispa også. Smilefjes

043

Ronja og Bonnie, venninnene!!!!!  Rødt hjerte

072

Fotsatt vennskap i mellom disse to også. Smilefjes  Det har blitt mye bading i år på disse.  Det har bl.a. resultert i våteksem på Bonnie.  Det bir hun behandlet for ennå.  Men det er mye bedre og jeg passer på at hun er tørr hele tiden.

006

I fjor begynte Kirsti å grave mens jeg gikk sykemeldt.  Hun jobbet i herdig alene, for vi hadde en plan. Smilefjes som blunker 

044

En pergola!  Vi fikk hjelp av Marius i fjor til å sette opp stolper og tak.  Resten gjorde Kirsi og jeg i fjor høst.  Har gjort mere i år, bare ikke fått tatt bilde av det.  Opp til venstre på bilde har vi laget flere platå og trapper+ en portal vi har satt druer i.  Hvis jeg fortsetter med blogging skal jeg ta bilde av det.  Kjedelig nå på høsten.  Ikke veldig fint å ta bilde av da. Glemte det i farta, vi har nye møbler der nå. Smilefjes

10614387_10152638096155915_9206625130822909724_n

Med dette bilde av Bonnie, tatt av Karen,  avslutter jeg dette laaange innlegget.

 

Ønsker dere alle en god helg!!!!!!

6 kommentarer:

 1. Mange fine bilder, Nina! For noen bygninger, er det i Italia? Men hvorfor har du lagt ut bilde av ett brød..?

  SvarSlett
 2. Nææ, nå kom teksten din fram! Den var borte istad

  SvarSlett
 3. Du og Bonnie er litt av ett team, dere er kjempeflinke. Jeg håper virkelig du fortsetter å blogge litt, og fortelle om trening og hvordan det går. Her har du mye å lære bort, og du inspirerer!

  SvarSlett
 4. Det er så lenge siden jeg har blogget at jeg har neste glemt hvordan. Det var faktisk moro å sitte å skrive noen ord. Kan hende jeg fortsetter litt. Skal prøve å huske det. :) Kan kanskje bruke det som en treningsdagbok. Takk, Nøve. Jeg har jo ikke skrevet om geocachingen ennå. ;)

  SvarSlett
 5. Veldig koselig å lese og se. Du og Bonnie er vist et godt team og så mye interesse du har fått med henne og hundesport. Forsett med det dere liker, det gir mening.
  FB har dessverre gjort til at det ikke er gang i blogg, det er synd og jeg tenker ofte på å skrive igjen, men må li`som ha noe å fortelle. God helg og sporhøst til dere to. Spanieler er flotte hunder,med fart i.

  SvarSlett
 6. Så moro å lese litt fra deg igjen, Nina!! :) Så mye som har skjedd (på godt og vondt) siden sist. Og tenk så mye som har endret seg siden første gang du blogget? Kremt, kremt, det begynner visst å bli lenge siden, men det behøver vi jo ikke si noe mer om ;)
  Tenk at du skal til utlandet på sporprøver. Dere er jammen meg flinke. Så moro! Gratulerer med championat! :)
  Har en mistanke om at det er veldig fint i hagen deres.
  håper du fortsetter å blogge litt.
  Fine bilder var det og.
  Tove

  SvarSlett