onsdag 5. oktober 2011

Ny hund!!!!!!!

En ny hund kan kommer fortere enn dere aner.  Allerede på lørdag reiser jeg og Heidi til Lillesand for å se på en Engelsk Springer Spaniel. Ei tispe på 1,5 år som skal omplasseres. Det er i fra en kennel som driver oppdrett der.  Hadde egentlig tenkt å vente med å skrive til jeg kom hjem på lørdag, men det kribler i hele kroppen nå. Klarer bare ikke å holde meg.

Vet jo ikke om det er hun som blir min hund, men jeg er et skritt nærmere.  Hun er HD-fri og øyelyst fri.  Utstilt med flotte resultater.  Senest i Kristiansand i år med res.cert.  Hun er veldig glad i barn og ellers alt som tråkker og går. MEN, det er en stor men.  Vet jo ikke om det klaffer for meg.  Jeg må jo hilse på hunden før og eierne på meg før vi vet noe. Og jeg skal ha hun på prøve først. Så kanskje……

 

040

Ellers blåste det godt på turen i dag. I Stavern og mot sjøen.  Det er blitt skikkelig høst og ikke mange er på hyttene sine selv om det er høstferie. Så når vi gikk der med de hundene som var med i dag, så kunne de springe løs overalt.

011

Whippeten Aida og Collien Perny er glad for å springe. Jeg er så glad for jeg har så gode venner som tar meg med på tur hver dag.  Og da tar jeg bilder.

034

Stakkars rognebæra har tatt kvelden.  Prøver å finne andre ting å ta bilde av enn hunder.  Vist ikke helt hva jeg skulle ta bilder av de første turene uten hund.  Nå kommer det seg. 

001

En stein jeg så på standa i Ula når vi var på tur der på fredagen.  Den kan da umulig være naturlig?  Noen som vet?

Og Gry Viola, løv er bra gjørsel for plen, men ikke når den bare ligger der.  Gå over med gressklipperen og kutt den opp i småbiter.  Da kan den ligge å bli gjørsel.

Prosjekta mine ligger der ennå, og ja jeg skal ta bilder, Nøve.  Dere må bare vente.  Kanskje, kanskje en dag….. 

021

 

Ha en fortsatt fin uke, alle sammen!

7 kommentarer:

 1. Du så spennende!!!!!
  Håper for deg at det klaffer!
  Lykke til!!1

  Du tar gode bilder, fortsett med det!

  SvarSlett
 2. Så artig! Eg ventar i spenning på meir oppdatering :)

  ..og nydelege bilder som vanlig! :) ..den steinen såg noko spesiell ut ja, og eg sei som deg; det kan vel umogleg vera naturleg? Kanskje det er laga til som eit "kunstverk"?

  SvarSlett
 3. Se her ja!! Nå har ny ny blogg, og kanskje ny hund også;))) Det blir spennende på lørdag. Aida og jeg gleder oss:)))

  SvarSlett
 4. Næææ,så moro, Nina!!!! Jeg følger med i åndeløs spenning! Lykke til!

  Flotte bilder forresten! Og den steinen var jammen stilig - naturlig eller ei!

  SvarSlett
 5. Jøye meg her går det fort i svingene :-) Så spennende og morsomt da! Håper på fullklaff. Lykke til!

  SvarSlett
 6. Så bra Nina..kan ikke leve uten en firbent bestevenn vel! lykke til!!

  SvarSlett