fredag 6. april 2012

Jeg er så treg….

skulle jo har blogget for lenge siden, men nå synes jeg det er så kjedelig å blogge.  Inne i en litt lei periode. Så her er det litt av hvert å ta igjen. Det verste er at jeg glemmer mye av det som jeg skulle ha skrevet om. Men jeg gjør et forsøk. Smilefjes 

001

Hils fort på *Emil*!  Han fikk Kirsti i bursdag-gave av oss, men orket ikke å starte med katt igjen så den ble levert tilbake. Vi fikk den fra en omplasseringsplass i Sandefjord og hun leverte den på døra til Kirsi på bursdagen.

007

Han er en flott kastrert hannkatt på 2 år.  Synd hun ikke ville ha han. Flott som han er håper jeg noen andre har fått glede av han. Vi viste jo vi tok en risk når vi gav han bort og organisasjonen var også med på det. De viste han kunne komme tilbake. Så skal det bli katt i huset her så for jeg stå for den, og det tror jeg ikke.

095

Så til Bonnie-ponnie!  Hun er blitt skikkelig husvarm. Nå har hun vist meg hvor sta hun kan være. Den for hun dra lenger bort med, her skal vi bli to. Dama her har egne meninger og greit nok, det skal hun få ha. Men noen regel skal vi ha. Hun vil ikke klippe klør noe mer. Det er noe hun har fått for seg nå. Det har ikke vært noe problem tidligere og jeg har aldri klippet feil. Når jeg bare forteller henne(les; holder henne bestemt)at dette skal vi bare gjøre, så går det fint. Siden Bonnie sover i senga mi, legger hun seg alltid på min plass og jeg må dytte henne vekk. Da legger hun seg under dyna helt inntil meg. At hun ikke omkommer av varme! Stadig noen sånne små ting som hun må teste meg med.

020

Gjenbruk er tingen nå og vi slenger oss på bølgen. Her har løpestrengen til Charlie blitt huskebane. Med en krok har Marius festet en huske til ungene. Og vips, dette var gøy. Huska går over dammen og det var skummelt, men veldig moro.

029

Bonnie er fortsatt snill og lydig. Hmmm, til en vis grad. Det er fugletid nå og de er spennende å jage.  DA er hun døv. Tenkte å prøve å trene henne med fløyte.  MEN ellers….en fryd å ha. Merker henne ikke inne og en propell og vimsi ute. Akkurat sånn en spaniel skal være. Nå har hun løsnet skikkelig og fått dilla på pipelekene. Springer rundt i hagen med yndlingen sin, slenger den i luften og fanger den igjen. Og hun har begynt å springe og leke med Aida og Herman. 

034

Hun er ei stor kosejente. Vil gjerne sitte på fanget og krøller seg sammen som en katt. Der kan hun sove lenge, altfor lenge.  Hun er tung, puh!  Hun elsker fortsatt blodspor og til torsdagen, hvis været er bra skal ei fra spanielklubben i Vestfold, legge spor og veilede oss litt i Siljan.  Det skal bli moro. Og hvis det blir kurs i juni, da er vi skikkelig i gang. Smilefjes med åpen munn

013

Så har jeg vært litt til og fra på jobb. Jeg har i mange mnd nå hatt litt problemer med spiserør og magen. I november var jeg til ultralyd og nå må jeg ta den forbanna slangen. Grrrrrr, jeg gruer meg veldig. Men hvis de kan finne ut om det er magekatar eller magesår, eller hva det er, så for det være. Håper bare de finner ut av det. Det er til tider vært veldig slitsomt nå. Men jeg trener fortsatt 2 ganger i uka og jobber fulle dager for det meste. Så nå setter jeg veldig pris på at helgene er fri, og jeg bare kan kose meg da.

057

Og så gikk jeg jo glipp av Kongsberg!  Det er jeg så lei meg for. Jeg gledet meg masse til å se mange av dere der. Ikke minst å vise Bonnie til dere. Bilen var pakket dagen før og ble bare pakket ut igjen. Så synd!!!! MEN  jeg fikk jo besøk av Tove og Barfi!! Det var moro, det. Og Barfi var så glad for å se meg igjen. Det varmet et gammelt hjerte. Smilefjes med åpen munn  Barfi og Bonnie hilste på hverandre i hagen, men stakkars Barfi skjønte ikke hvorfor de måtte springe hele tiden. Så noe lek ble det ikke mellom dem. Bonnie er grei med alle hunder. Uansett kjønn og alder så går det greit. Hun sier i fra på en ordentlig måte hvis hun ikke vil ha noe med dem. Ikke noe slossing eller biting. Bare et knurr og så går hun vekk. Eller hun inviterer til lek. Hun er fortsatt usikker på  nye hunder og da vil hun bare hilse og gå vekk. Når de har vært sammen litt lenger så kan hun går mere bort til dem. Men dette har også forandret seg. For hver dag så blir hun mere glad for å være sammen med andre hunder. Hun har begynt å skjønner mer av lek og moro. Tenk, i morgen(hmmm, i dag) har hun vært hos meg i 3 mnd. Smilefjes med åpen munn

Med denne lille oppdateringen fra oss, ønsker vi dere alle en fortsatt flott påske! Smilefjes med åpen munn

 

12 kommentarer:

 1. Du er ikke treg, men jeg savner deg. Nå er det seint, må sove. Sier mer imorgen ;-)

  SvarSlett
 2. Håper du får litt mer glød til å blogge igjen etter hvert, for det er jo så moro å høre hvordan det går og hva som skjer hos dere :) Hos deg skjer det jo litt nytt, i motsetning til hos visse andre(meg)
  Bonnie virker som ei drømme-bikkje!:)Håper vi kan få gått en tur sammen om ikke så lenge. Kanskje vi skal møtes i Stavern en gang også. Regner med at du kan være veiviser på Kyststien =)

  Fælt å si det, men den slangen har jeg hørt skal være ekkel, men ikke umulig. Håper dere finner ut av det og at du så blir helt BRA :-)

  Hehe, tenk at Bonnie får ligge i senga da gitt ;-) Skal hilse fra Barfi og si at det med å klippe klør er noe stort TULL!

  Den katten var bare nydelig! Fortsatt god påske til dere.

  SvarSlett
  Svar
  1. Kyststien blir jeg med på. Vi møtes i Stavern en dag du allerede er der. :)))

   Slett
 3. Den huska så skikkelig morsom ut + litt skummel :-)

  SvarSlett
 4. Bonnie er blitt skikkelig husvarm nå forstår jeg ;) Høres ut som en trivelig hund, litt stahet hører med, må jo få prøve ut grensene. Hu er nå skikkelig fin da Nina!

  Synd med magen din, håper de finner ut av det. Ikke noe morosomt å gå slik over tid.

  Ha fortsatt en fin påske.

  SvarSlett
  Svar
  1. litt personlighet skal jo hundene ha. Det er bare moro....

   Slett
 5. Jeg synes det virker som om flere er litt blogge-lei nå jeg Nina. Jeg er det i hvertfall.

  Hundene er vel som oss, ingen er helt perfekte, men jeg synes Bonnie høres ut som en koselig hund.

  Lykke til med undersøkelsen av magen din:o)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er sant, Gry. ingen hund er perfekt. Det er bare å ta det som det kommer. :)))

   Slett
 6. Så synd at den katten ikke blei hoss din søster. En nydlig katt:-)
  Koslig å lese om Bonnie. Litt sta skal jo alle være.Det blir det personlighet ut av.Og tenk at hun får ligge i sengen!:-)))) Uff,Uff.
  Lykke til med undesøkelsene dine.

  SvarSlett
 7. For noe styr med magen din da Nina, håper det ordner seg fort ;) Bonnie er bare kjempe skjønn da, kjekt at du har fått deg en hund du trivest med ;)

  SvarSlett
 8. Er nok litt bloggelei sjøl! Skal liksom prøve å skjerpe meg litt, men så renn det ut i sanden stort sett heile tida.

  Så koseleg å lese om Bonnie - kjekt at de fortsatt har det bra ilag!

  Høyres ikkje bra ut det med magen din! sambuaren har også ein del problem med fordøyelse og egentlig heile det systemet der, og det er overhodet ikkje artig! Så eg håpar dei finn ut av problemet slik at du vert bra.

  SvarSlett