lørdag 3. mars 2012

Litt fra den siste uka!

Forrige lørdag hadde Kirsti William. Da var det jo et flott vårvær. Vi tok oss da en tur på Mølen. Et sted mellom Helgeroa og Nevlunghavn. Kjent for stein, stein og stein.

242

Det var mange på tur den dagen og Bonnie måtte finne seg i å gå i bånd. Det er hun ikke veldig vant til når vi går på plasser det ikke er biler. Hun har ingen respekt for biler og jeg er redd hun kan finne på å gå rett ut i veien.

117

197

Mange store fine bølger den dagen. Moro å ta masse bilder av dem og se hva det blir av det. Vi hadde med mat (pannekaker) og kakao. Det smakte godt på tur.

247

Matvraket Bonnie vil gjerne ha litt av William. Men her må en passe vekta og hun får ikke noe. Stakkars liten….

272

På turen videre fikk jeg se denne bunkersen. Den var ikke lett å se, men den måtte jo sjekkes. William synes det var skummelt og moro. Historien fra krigen og plasse kanonene sto var ekstra spennende.

007

William er blitt så stor nå at det er på tide å lære han litt om beskjæring av frukttrærne. Han hjalp til hele søndagen med det.

008

013

Stor gutt som vet å se i kamera. Smilefjes 

054

Bonnie og Herman. Når jeg har med en sånn leke så har Bonnie begynt å leke. Eller det betyr hun skal ha den. Og ferdig med det. Herman er kjappere når jeg kaster, men hun er så frekk at hun tar den fra han etterpå. Vet ikke helt om det er en god egenskap.

158

Nydelig vårdager har det vært i Stavern de siste dagene når jeg har vært på jobb der. Hundene koser seg den siste måneden før båndtvangen kommer.

066

016

En liten tur til Stavern i dag. Bonnie slukker tørsten.

036

I morgen håper jeg været holder så jeg kan få lagt et par spor til Bonnie. Hun trenger å lære å ikke gå så fort. Og nå legge et spor med en vinkel. Det skal bli moro å se om hun tar den.

Ellers er dagene like hektiske og mye hund. Både med jobben og hjemme. Jeg har fått større stilling hos Herman og mammaen hans. Så nå blir det masse hund i jobben. Og jeg storkoser meg. Håper på å få gått et kantarellsøkkurs i Kongsberg til høsten igjen. For den dama jeg har nå kan virkelig bruke nesa. Dette blir gøy!!!!!!!!

 

Ønsker alle en fortsatt flott helg! Den er ikke helt over ennå. Smilefjes

8 kommentarer:

 1. Ser ut som dere har fått besøk av våren.
  Det var virkelig mye stein på Mølen, det minnet meg ett par plasser på Jæren. Så har du fått noen stilige bølgebilder :D
  William har blitt en stor sjarmør med ett flott kamerablikk. Selvfølgelig må man være med på hagearbeidet, en skal tidlig krøkes...osv.
  Bonnie ser ut til å stortrives og så er hun så heldig å ha en storpuddel å leke med.

  En fin helg til dere også !

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja,våren har vært kort innom. Nå er det kaldt igjen. Men så lenge det ikke er verre så her det helt greit.

   Bonnie storkoser seg med flere hunder om dagen.

   Slett
 2. Det er nesten litt flaut, glemmer helt å sjekke bloggen nå når jeg har startet med FB:o/ Egentlig liker jeg best blogginga det er mer kos, som dette. Det er bare helt fantastisk å følge dere på tur og se alle de flotte bildene, du er blitt en super fotograf Nina. Super flotte bilder av bølgene. Så stor William er blitt, han føler seg vel nesten som mannen i huset når han er på besøk hos dere, karslig oppe i treet:o)))

  Helgen er over, så en fin uke til deg og Bonnie:o)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg vet, Berit. Ikke hver dag jeg er innom bloggene mer. Det er litt ille det har blitt sånn. Lettere å fortelle på blogg. FB er grei som den er.

   Ha en fin uke du også. Klem til Ville fra oss!

   Slett
 3. Mange flotte bilder du har tatt,Nina :)

  Og Bonnie blir jo bare flottere og flottere :) Nydelig jente!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, takk, Eva. Det er gøy å ta bilder. Og noen ganger så blir det noe å vise fram også.

   Bonnie begynner å bli husvarm. Det er gøy å se hvordan hun forandrer seg for hver dag.

   Slett
 4. Mølen er et kjempefint sted! Flotte bølgebilder! Ser på FB at du fikk lagt spor til søte Bonnie i dag. Gøy.

  Wlliam så jo ut som en proff gartner, også egne hansker har han fått:o)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, Gry, spor synes Bonnie er kjempegøy. Hun blir så ivrig at hun ligger i selen og drar. Jeg har vanskeligheter med å holde henne igjen. Det kan gå for fort.

   Selvfølgelig må William ha utstyret i orden. Han har det meste av hageutstyr til sin størrelse. Må passe på nå som han synes dette er gøy. Om noen år gidder han ikke, haha.

   Slett