mandag 16. april 2012

HEI!

 

Siden sist så har det vel ikke skjedd så mye.  Jeg snakket vel om at Grete og Chico, og Bonnie og jeg skulle på blodspor med ei fra Spanielklubben avd. Vestfold.  Det ble den store kjøredagen. Grete og jeg kjørte og kjørte. Vi skulle jo møte dama på klubben sin hytte på Grorud.  Jeg var sikker på hvor dette var og hadde printet ut kart. Alltid beredt!!!!!  Vi bommet bare veldig på fylke. Mens vi kjørte mot Siljan og Grorud i Telemark, så satt Hilde (nå bare kalt “spor-Hilde”)på hytta i Grorud ved Stokke. Pga. dårlig mobildekning i de dype skoger i Telemark så fikk jeg aldri tak på Hilde. Og først etter en time kjøring på overtid, da ga jeg opp. Grete og jeg stoppet på en hyttevei og slapp hundene. Der fikk de springe og kose seg mens vi drakk kaffe og skravlet.

043

Et lite nuss er vel lov?

Når vi kjørte hjemover fikk jeg mobildekning så jeg kunne ringe Hilde. Veldig fortvilet måtte jeg bare beklage at vi ikke fant fram. Hun fikk seg en god latter når hun forklarte meg hvor feil vi hadde kjørt. Men neste gang, da skal vi finne fram. Nå har jeg fått en grundig forklaring på hvor vi skal. Heldigvis bor Hilde 3 minutter fra hytta. Smilefjes 

027

Masse snø i Siljans dype skoger.

Så har vi vært på tur med Kaysa og Kristin.  Fine lappen som jeg skal stille i Sandefjord i juni. Det rare var når Kaysa kom så tror jeg hun ventet noen andre der. Men hun fant fort tonen med Bonnie. Kristin og jeg har funnet vår flotte plass på Tretnes ved Farrisvannet. Denne gangen ble vi skuffet. Plassen var full av bikkjedritt!!!!!!! Vi brukte 15-20 min på å plukke dritt før vi kunne sette oss og skravle. Det er skikkelig dårlig gjort. Plassen er ikke stor og det er flere som er der å griller med barn og koser seg. Sånn kan det ikke være. ;(

030

Kaysa og Bonnie ble fort gode venner. Jeg lar bildene tale for seg selv;

018

019

016

024

027

029

Så til mine nye prosjekter.

005

En gammel veggklokke jeg har fjernet all innmaten i og venter på glasshyller. Så blir det en fin pyntehylle. Det fine motivet på ryggen var under klokka. Flott, ikke sant???? Døra som jeg har tatt av skal brukes til ramme for bildet av Bonnie. Kommer bilde av det senere. Smilefjes 

084

Denne gamle gyngestolen skal skrapes ferdig, limes og beises mørk. Da tror jeg den passer fint inne sammen med den gamle senga fra oldefar og oldemor.

004

Dette fant jeg på loppemarked på lørdag. Et skikkelig varp til 300 ,- for både tallerkenhylle og mathyllen. Den ble flott på kjøkkenet.  Utrolig hvor mye fint en kan finne på loppemarked.

058

Med dette bilde av primulaen i hagen ønsker jeg dere en flott våruke!

12 kommentarer:

 1. Så fint det blei på kjøkkenet!!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ikke sant!!!!! Jeg er så fornøyd. :))))

   Slett
 2. Den skuffehylla var skikkelig fin :-) Vi hadde sånn hjemme, men i plastikk, ikke helt det samme det...

  Tretnes ønsker jeg meg tilbake til også, men ikke med såååå mye dritt. Merkelig at de bare har latt det ligge der? Midt i skauen ja, men der??

  Alltid morsomt å lese om ingenting hos deg :-) Når du skreiv Grorud så tenkte jeg først på Oslo jeg da ;-) Har bodd for lenge borte forstår jeg..

  Mange flotte og koselige bilder :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tove, det var ikke på "vår" Tretnes, men en strand litt lenger bort. Over fjellet på høyre side. Den plassen er uten hus og litt mindre.

   Slett
 3. Kjempefin skuffehylle! Eg har så lyst på ei slik!! :)

  Hehe, det er godt det ikkje berre er eg som er litt sånn geografisk inkompetent -å køyre så feil er nok i aller høgste grad noko eg også kunne gjort!

  SvarSlett
  Svar
  1. Uff, jeg var så flau når jeg fant ut at jeg var helt på jordet. Har aldri kjørt feil før. Og dermed stor i kjeften overfor andre. Nå har jeg fått høre det!!!

   Slett
 4. Jeg ler jo ikke, ikke, ikke av at dere kjørte så steingæernt da:o))

  Du jar blitt skikkelig god på å ta bilder Nina, og de oppussa møblene dine var veldig fine.

  SvarSlett
 5. Jeg trodde jo nesten du lo høyest, haha. Jeg er så flau over den turen. Men tenkte noen her ville ha moro av å lese om den bomben jeg gjorde. Nå kan jeg kjøre feil også. Og MED kart!!!!!

  SvarSlett
 6. Så fin telerken hylle og skuff rekke.
  Vi skal åsså på utstillingen i sandefjord i juni. Da treffes vi.
  Alle kan jo kjøre feil!!!!!
  Hilsen oss her på bølehøgda.

  SvarSlett
 7. Du trenger så absolutt en spor-hund!!!!

  Fine skatter du har finni deg, det skal du har honnør for. Og enda bedre blir de med en 'touch av Nina'. Gleder meg til å se den gyngestolen ferdig!

  SvarSlett
 8. Jeg måtte bare le litt av at du kjørte sååååååååååå stein feil.Nå kan du tenke deg ossen vi andre har det:-)))
  Litt av noen skatter du fant på loppa.
  Blir gøy å treffe deg i Sandefjord.
  Kjempe fine hundebilder

  SvarSlett
 9. Så fine bildene ble.....
  Takk for nok en fin tur med hundene.
  Snakk'as.

  SvarSlett