torsdag 20. desember 2012

En liten oppdatering!

Ja, nå er det lenge siden sist.  Synes jeg gjentar meg selv der hver gang jeg blogger. Det blir ikke mye av det nå. Dagene bare forsvinner. Noe er stress og mas, noe er gøy og moro. MEN sånn er vel livet. Kan ikke gå igjennom det på en blomstereng. Oj, dette hørtes nesten deprimerende ut. Det var ikke meningen. Smilefjes  Jeg har det fint og koser meg masse.

039

Har ikke tatt så mange bilder i det siste. Det er lissom tatt det meste som er gøy. Nå blir det mer på oppstilling og natur. Bonnie er med på tur, men vanskeligere å ta bilder av. Hun er rundt meg hele tiden. Og i høst har det vært såååå mye regn og så kom kulda. Akkurat der er Bonnie rar. Regner det så vil hun ikke ut. Jeg må jage henne ut i hagen for å tisse. Ellers er hun tett. Og er det kaldt, ja da fryser hun.  Nå har hun røytet masse i oktober og først nå kommer det en mer ullen vinterpels. Og nå i desember kom løpetiden. Ja, det er mange opplevelser med snuppa mi. Smilefjes

069

Sånn ellers består hverdagen av det samme som sist. Jobb,hund og trening. I den rekkerfølgen. Etter magesåret mitt så har jeg satt med farten litt, behøver ikke å rekke alt. Nå er det bare trening 1 gang i uka fast. Får jeg tid til en gang til så er det en gode. Bonnie trenes fortsatt i vanlig hverdagslydighet. Bare litt og heller ofte. Hun er veldig ivrig når det gjelder godbit. Da er det ikke måte på hva hun prøver på.  MEN, hun er en fuglehund og nesen går når vi er på tur. Hun må gå i kort bånd for å ha fokus på annet. Sele betyr ; nå kan jeg gjøre som jeg vil. Halsbånd betyr; nå går vi pent.  Dette er veldig greit. Bonnie er sta og bare må teste meg for å se om reglene gjelder hver dag. Men hun gir seg fort. Heldigvis!  Hun er myk så jeg behøver aldri å være streng med henne.  Selv om hun bare MÅ prøve seg, haha. Jeg tror aldri jeg har måttet heve stemmen til henne. Tenk, nå har hun vært her snart i 1 år. Jeg føler hun har vært her mye lenger.

051

Jeg hadde William på overnattning for noen uker siden. Nå er han blitt stor. Han ligger på eget rom. Og når jeg våkner av at han roper, “jeg må tisse”, og springer på do. Ja da er han blitt stor. Han er snill som en engel og en moroklump. På bildet her har han lånt vottene min og luen min.  Han ville jo på skogstur når han er her. For da går vi tur med Bonnie. Og når han er blitt så stor så er det lettere å ha han med på en lengre tur. Andrea er fortsatt “diva”. Hun er jo sjarmtrollet også, da. Men William er det lettere å ta bilder av.

028  Nå er det snart jul og jeg skal jobbe kvelden på lillejulaften og dagen på julaften. Og etterpå er det bare Kirsti og meg i år. Marita og Marius skal til Maritas familie i år. Det blir nok en stille og rolig jul. Vi har jul med Marita og Marius 2juledag. Da tar vi gavene med dem. Så blir det litt jul to ganger hos oss i år. Det er blitt dårlig med julbakst og vask. Det for vi ta når det kommer. Ikke går det mye kaker hos oss heller. Så jeg tipper ingen savner det. Pynten er framme og gavene pakket. Da er det jul her. Bonnie får sin første julegave i år. Hun har aldri feiret jul før. Nå blir det gaver og god hundemat.  Den frøkna er dessverre blitt bortskjemt.

 

LdCGb_

MED DETTE VIL BONNIE OG JEG ØNSKER DERE ALLE

EN RIKTIG GOD JUL OG ET GODT NYTT ÅR!

 

9 kommentarer:

  1. Så koselig å høre fra dere igjen, Nina. Veldig synd at vi ikke fikk tid til en ny fjelltur i høst, men neste år har nok mye godt i vente for oss - tror du ikke?
    Håper dere får ei fin og rolig jul. Klem fra meg!!!

    SvarSlett
    Svar
    1. Og STOOOOR nuss fra Nalle ;)

      Slett
    2. Ja, jeg var litt lei meg for at den turen gikk i vasken. Men som du sier, det blir mange andre sjanser. :)

      Slett
  2. Så koselig å høre (lese) fra deg igjen :) Jeg ser vi er to som skal jobbe på julaften og tar det ganske med "ro" nå før jul.

    Kos deg masse nå disse dagene som kommer! Så koselig julekort du har laget :)

    GOD JUL!

    SvarSlett
    Svar
    1. Glemte jo å kommentere Bonnie. Måtte smile i beskrivelsen av henne. "MÅ bare prøve om regelene gjelder i dag og" Ei herlig jente, det må hun være :)

      Slett
    2. Vel Tove, det er ei herlig jente. Det hadde du syntes også. Det er vist bare utseende som blir feil for deg. :) Det er helt greit. :))))

      Slett
  3. Så kjekt å høre fra dere igjen. Ser ut som dere er blitt ett fint par dere to, koselig å lese om hvordan dere har det i hverdagen.
    Skal si barna har blitt store , ja de vokser fort.

    Ønsker deg og Bonnie en riktig fin og rolig jul (hørtes faktisk deilig ut ;))

    SvarSlett
    Svar
    1. Ha en riktig god jul du også, Anne-Liss. :))) Og alle de firbeinte. :)

      Slett
  4. Artig å lese fra dere igjen!! Bonnie er lik Roxie der at hun må teste om reglene gjelder i dag åsså!! Det må jo være lov å prøve.
    Håper dere har hatt en fin jul og nå så banker 2013 på døren!
    Vi snakkes eller tastes seinere!!

    SvarSlett