søndag 8. januar 2012

BONNIE!

015

Får jeg presentere: Ursa Majors Say You Say Me, eller Bonnie som hun heter til vanlig. Nå har jeg endelig fått hentet henne!

Hun er en typisk “kennelhund”. Ikke fått oppleve så mye i sitt 15 mnd gamle liv.  Men, og det er et stort men her, hun tar alt på strak labb.  Hun er nysgjerrig og forsiktig. Ikke noe er skremmende eller skummelt. Selv om hun ikke er så mye sosialisert.  Jeg har nok tatt på meg en jobb der, men det er en gledelig  jobb. Når hun tar alt så fint. Det er jeg blitt imponert over.  Jeg viste alt dette når jeg bestemte meg for å ha henne på prøve.  I 2 mnd skal vi se om hun går seg til her. Og etter en  dag så tyder det på at dette kommer til å gå flott.  Hun har ikke møtt andre hunderaser før. Jo, en gang når jeg møtte henne første gang på Kongsberg. I dag har hun fått springe med tre forskjellige raser og hun er bare glad. 

026  

Whippeten Aida, Collien Perny og Bonnie!

024

Lille Newfondlender-valpen Ylvis på 3 mnd var med.

003

Hallo, er du virkelig bare 3 mnd????

Bonnie roet seg i kurven sin ved siden av sengen min i natt.  Ikke en lyd….kanskje hun har fått sjokk, tenkte jeg når jeg våknet i dag. Men nei da, hun lå å logret når jeg ga en lyd fra meg.  Og hun sover lenge…når jeg er rolig er hun rolig.  I sofaen ligger hun rett ut.  Må vurdere en sofa til. Ikke lett å dytte på en hund som i utgangspunktet synes hun ligger veldig godt. Da blir hun sååååå tung.

Hun springer løs i hagen og som Ylva var, er hun stort sett lydig.  Når nesa bestemmer så blir det litt vanskligere. Hun bruker nesa med en enorm energi. Det skal bli gøy å prøve henne på spor. Og senere i vår skal jeg på kantarellsøk kurs med henne.

Min største utfordring sånn jeg ser det blir klipping. Men i og med jeg ikke skal ha henne på utstillig så gjøre det vel ikke noe om jeg skamklipper henne en gang eller to.  Og så er jeg så heldig å ha Heidi. Hun har klippet Cockere i mange år før.

Nå har det skjedd mye for Bonnie de siste to dagene. I morgen begynner hjemmealene trening og en stille dag. Da er det hverdagen som skal begynne. Men jeg har mammapermisjon. Og skal sitte rolig på dagtid og gjøre mer på ettermiddagen for at hun skal skjønne at sånn er det hos oss.

Dette var litt fra oss nå, det kommer mer……

10 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye - jeg tenker at dette kommer til å gå kjempebra! Gleder oss til å hilse på Bonnie når dere er klare :)
  Ho er jo så nydelig! Du må skrive ett bittelite sammendrag MED BILDER hver dag...det blir moro for deg å se tilbake på også..? Tenk at ho ikke har møtt andre raser tidligere og så slipper du henne løs med den gjengen. Ho må virkelig lure på om ho har havna i himmelen!

  SvarSlett
 2. Dette høres jo lovende ut Nina :) Det blir spennende dager nå skjønner jeg. Lykke til :)

  SvarSlett
 3. Der var hu !! Så fin, herlig blikk!
  Det blir spennende dette, blir jo en utfordning med sosialiseringen men det virker som hun tar ting med fatning. Tenk å komme fra en kennel og med så lite erfaring fra verden utenfor likevel ha roen. Dette går bra Nina.

  SvarSlett
 4. Det er desverre så vanskelig å ta bilder av Bonnie. Hun er i farta hele tiden og inne kommer hun til meg så fort jeg finner fram kamera. Men får jeg tatt litt flere bilder og vi er ute på miljøtrening så er jeg tilbake med mer. :)))

  Nøve, kommer, kommer....

  SvarSlett
 5. Å, så fin!! Gleder meg til å møte henne!! Kanskje dere kan komme på besøk snart??

  Lykke til videre og kos dere masse sammen!

  SvarSlett
 6. Kommer nok en tur, Hanne. Det er mye som skal skje nå, men etterhvert så kommer vi. :)))

  Ja, Tove. Denne rasen skal klippes. Ikke mye og ikke ofte. Så det går greit.

  SvarSlett
 7. Gratulerer så mye med vakre Bonnie:o)

  Flotte bilder av henne, ser jo ut som hun har ikke gjort annet enn å leke med Aida og Perny.

  Ha ei flott uke sammen med Bonnie!

  SvarSlett
 8. Gry, Milli og Tjorvenons. jan. 11, 01:14:00 a.m. PST

  Veldig vakker Bonnie Nina. Gøy å høre at det går så fint fra første stund:o)

  Så på FB i går, at det så riktig så hyggelig ut:o)

  SvarSlett