mandag 5. desember 2011

Litt av hvert!

 

Det har skjedd mye og samtidig ingen ting den siste tiden.  Føler vel ikke det skjer så mye nytt, men så går jo dagene så fort nå.  Først presset Sissel inn et lite besøk i en travel tid før valpene skulle reise. Litt rart og besøke Fjelldronningen første gang etter Charlie ble tatt.  Det var lissom noe som ikke stemte.  Men litt hundesnakk fikk vi tid til.  Tusen takk for besøket, Sissel!

012

En lys våken lappe. De andre var trøtte. 013

Et litt uskarpt bilde av min yndling i dette kullet.

Oj, glemte jo helt før dette så passet jeg Kaysa en helg.  Så deilig å ha en lappe i huset igjen.  Må innrømme det er noe spesielt. Hun fikk til og med ligge i senga om natta.  Det har bare Milli fått lov til før.  Vi fikk oss en tur til Stavern på lørdagen og Kaysa måtte gå i langline pga. løpetid.  Tok ingen sjanser når jeg har ansvaret.  Hun er en utrolig jakthund.  Graver etter jordrotter og mus.  Alt av fugler prøvde hun å jage.  Ikke lett i langline.

001

Flotte jenta fra Sverige!!!!  Søndag fikk jeg sove lenge. Ikke en lyd fra Kaysa før jeg våknet. Nesten som å ha Charlie i huset.  Kanskje en ting som er lappe-typisk?  Mammaen og Pappaen kom tidlig å hentet henne. De hadde vært på julebord på Tjøme og hentet Kaysa på vei hjem. Så søndag fikk jeg ingen glede av henne.  Den tiden gikk altfor fort.  Nå vet vi at Kaysa roer seg hos meg og hun kan komme igjen.  Velkommen tilbake, Kaysa!!!!!

004

Så litt meg!  Jeg har hatt en vond ankel i et par måneder nå.  Vært på røgnten og nå var jeg i Tønsberg på MR.  Den er ikke til noe problem i det daglige, men jeg må passe på å gå med ordentlig skotøy. Ingen flate stoffsko. Det er drepen.  Og går jeg mye og lenge på harde gulv så sitter jeg med beinet høyt og det verker hele kvelden.  Så nå håper jeg de har sett noe på bildene.  Får jo ikke noe behandling før vi vet hva det er.  Skikkelig kjedelig!

Nå begynner litt juleforberedelser hos meg også.  Litt lys ute og litt i vinduene.  Og julegavene som ikke er kjøpt ennå er planlagt, så når lønna kommer nå i desember så er det bare å kjøpe.  Da blir jeg ferdig med det.  Julekort har jeg laget på juleverksted i barnehagen med ungene.  En gøyal aktivitet som familie blir invitert til hvert år.  Ikke mye kreativ der jeg.  Men det er gøy å holde på med ungene.

020 

Bilde fra Stavern i går.  Det var en fin dag og en fin tur.  Må benytte helgene nå for å komme seg på en skikkelig tur.  Da benytter vi dagslyset og det er så deilig. En kald og klar luft, flott vær og hyggelig turvenner.  Da koser jeg meg!!!!!!!

 

013

Dere for alle ha en fin førjulstid, det skal jeg ha!!!!

 

12 kommentarer:

 1. Vi begynner å bli litt gamle, tror jeg! Vi må iallefall bli flinkere til å velge fornuftige sko (og drite i hva de koster..) Uff, ikke bare bare!
  Jeg har vært så spent på å høre hvordan lappe-helga di var. Synd den ble så kort, men den var tydeligvis vellykka likevel. Det var ei flott jente!
  Og du og du så flink du var som ikke kidnappa en Fjelldronning!

  SvarSlett
 2. Koselig å lese om besøket ditt, Kaysa var flott. Gøy å få låne en lappe tenker jeg.
  Valpene er bare nydelige, tenker du ble "bittelitt" fristet ;)

  SvarSlett
 3. Da får vi håpe at de finner ut av foten din. Er enig med Nøve, fornuftige sko er tingen:-)

  Den lappejenta var fin.

  Koslig med besøk fra deg:-)
  Og for et vakert bilde du hadde på slutten av inlegget dit.

  SvarSlett
 4. Nå skal du se at de finner ut hva som er galt med foten. Så får du heller ta og gå med skikkelige sko. Ikke bry deg om at de er så fine men at de er gode på beinet og gode å gå med. Husk god støtte rundt åkla " ankelsen" er viktigst på sko og at de har ei god rulle.
  Ha en fin førjul og kos deg masse.
  Kaysa var jo bare helt nydelig da! Fine bilder i fra fjelldronningen!

  SvarSlett
 5. Det er alderen Nina! Viktig som Nøve sier; rett sko til rett fot.
  Jeg smelter jo helt når jeg ser bildene av valpene til Honey, du er god som klarer å stå imot.

  Kaysa ser og høres helt nydelig ut. Besøket gikk litt fort synes jeg å lese mellom linjene;o)
  Kos deg masse i førjulstiden Nina

  SvarSlett
 6. Herlege kvalpar, eg vert jo heilt kvalpesjuk av å sjå slike bilete!

  høyres ut som du har hatt det flottt med Kaysa! det er noko spesielt med desse lapphundane altså ;)

  SvarSlett
 7. Jeg syns det skjer mye hos deg jeg =)

  Håper det ordner seg med beinet ditt.

  Jammen er du "modig" som drar på valpebesøk. Vet ikke om jeg hadde kommet meg ut derfra uten å kidnappe en av dem ;o)
  Kos deg i adventstida :-)

  SvarSlett
 8. Tusen takk for hundepass. Julebordet ble ekstra hyggelig da vi visste barna OG Kaysa var i trygge hender. Fine bilder! God bedring med fot'an.

  SvarSlett
 9. Tusen takk for hundepass. Julebordet ble ekstra hyggelig da vi visste barna OG Kaysa var i trygge hender. Fine bilder! God bedring med fot'an.

  SvarSlett
 10. Det var da en utrolig flott lappejente! Hvem er hun og hvor kommer hun fra? Lykke til med foten din Nina, Klem

  SvarSlett
 11. Sidsel, hun kommer i fra Sverige. Husker ikke i farten hvor eller hvem som er foreldrene. Det er ikke en av de store kjente oppdretterne. Men flott er hun og bjeffefri.

  SvarSlett