lørdag 17. desember 2011

Denne gangen uten bilder!

 

Siden sist så har jeg fått svar på MR-undersøkelsen på ankelen min. Oj, avrevet leddbånd på utsiden av ankelen og et par sener som ikke ligger helt der de skal.  Det jeg lurer på nå er hvordan har jeg klart dette.  Jeg kan ikke huske jeg har skadet beinet på noe måte.  Jeg har jo ikke såååå vondt heller. Og jeg er ikke sykemeldt. Det går greit i jobb, bare jeg ikke går hele dagen.  Til vanlig gjøre jeg jo ikke det. Da er det litt bilkjøring inn i mellom slagene.  Da går alt greit.  Legen sa det var bra å gå bare skoene var store og myke. Og jeg skal begynne med fysioterapi for opptrening av leddbåndet.  Heldigvis så er det flere leddbånd rundt ankelen og det er derfor jeg kan gå så bra jeg kan.  Satser på et par timer med fysioterapi og resten på egen trening.  Håper det går bra.  Liker ikke å være borte fra jobben pga sånt tull. 

 

Ellers så reiser jeg til Kongsvinger den 7 januar og henter Bonnie. Da er hun ferdig med løpetiden og jeg begynner 14 dagers ferie. Jeg har begynt nedtellingen nå.  VELDIG, VELDIG SPENT!!!!!!!!!  Gleder meg masse til å få en hund i huset igjen.  Nå har Tara akkurat reist hjem etter en uke her.  Det er mye selskap i en sånn liten hund også.  Det er kos å ha henne her også.  Hun er vant til å være her og ligger fint å sover mens jeg er på jobb. Og hun vet at jeg liker å sove litt lenge i helgen. Da er det stille til jeg står opp. 

 

Julen gjør stadig innmarsj i huset her.  Julegavene er ferdig og den lille baksten som skal gjøres. I år har jeg laget sylteflesk også. Det lukter så himmelsk godt her.  Hel nellik stukket inn i svoren.  Knytt og bundet etter alle regler og ligger nå til avkjøling i press.  Gleder meg til å smake i morgen. Har kokt oppbevaringslake til den også.  Og i morgen da begynner vask og pynting av huset. Julekortene er skrevet og skal sendes på mandag.  Så nå er jeg snart klar, julen kan komme i år også.

 

HA EN FIN FØRJULSUKE!

 

                                                                                !cid_DA780132AF0A4280B45D49440FF77F7D@brittmaridator

7 kommentarer:

 1. Uff det hørtes vondt ut syns jeg :-( God bedring! Håper det ordner seg raskt.

  Høres ut som det er full jul hos deg.

  7. januar - det er ikke lenge til, selv om det sikkert føles sånn for deg som venter. Dette blir moro :-)

  SvarSlett
 2. Det var godt du tok den MRen Nina, er jo bra da, at andre sener har gjort jobben;o)

  Det hørtes så deilig ut med god julelukt av nellik, det fristet meg veldig å lage sånt bare på grunn av lukten, selv om jeg ikke helt vet hva det er.

  Gleder meg på dine vegne til du får Bonnie hjem:o)

  SvarSlett
 3. Det hørtes slett ikke godt ut med den ankelen! Huff, det var bra du fant ut av det.

  Jeg er sikker på,at det oser av julestemningmhos deg. Koselig.

  Det bli spennende med Bonnie!

  SvarSlett
 4. Jeg syntes jeg kan kjenne lukta av julematen din:-)

  Håper du snart blir god i foten din.. God bedring.

  Og det går fort til 7 januar. Fint du kan låne noen hunder når du har lyst.

  SvarSlett
 5. Som du styrer og ordner, da Nina! Men vær litt forsiktig med foten din,da.
  Gleder meg veldig til den 7.januar...

  SvarSlett
 6. Det hørtes ikke godt ut men så bra de fant ut av det. Nå må du ta det litt med ro så er det fulle fres om ikke så lenge.
  Ønsker deg en fantastisk flott jul !!

  SvarSlett
 7. Oi, avrive leddband høyrdes ikkje godt ut! Men det er bra at du ikkje har så vondt som ein kanskje ville trudd at eit avrive leddband skulle gjere :)

  Så spennande med Bonnie! Gler meg til oppdatering på den fronten :) Lykke til!! og så må du ha ei flott nyttårshelg. GODT NYTT ÅR! :D

  SvarSlett